ANUNȚURI / COMUNICĂRI BUNĂ REPUTAȚIE

tech-features-bg

„Atât raportarea activității, , cât şi Declaraţia privind buna reputaţie şi Declaraţia privind formarea profesională continuă efectuată, se încarcă pe platforma de raportare a ASPAAS, anual la rubrica specificată. Aceasta poate fi accesată pornind de aici: https://www.aspaas.gov.ro/raportare/ . Documentele transmise la sediul ASPAAS sau pe email nu sunt luate în considerare.

Începând cu raportul aferent 2021 cele două declarații au fost incluse în cadrul acestuia.

Vă rugăm să va asiguraţi că aţi completat corect şi complet declaraţiile. În acest sens vă rugăm să nu mai modificați / adăugați la / sau scurtați textul formularelor tip puse la dispoziție pe siteul ASPAAS; completați / bifați / încercuiți doar secțiunile ce vi se aplică restul secțiunilor rămânând goale sau nebifate.

!!!… Totodată, vă reamintim faptul că termenul anual de depunere a a raportului este data de 1 ianuarie – 15 mai.”

Stimati membri ai profesiei,

In conformitate cu prevederile legale in vigoare (Ordinul Nr. 89/2018 cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinul Nr. 90/2018 modificarile si completarile ulterioare, respectiv Ordinului Nr. 383/2019 modificarile si completarile ulterioare), va informam ca, incepand cu anul 2021 termenul de depunere a Declaraţiei privind respectarea criteriilor de bună reputaţie a stagiarilor în activitatea de audit financiar, a auditorilor financiari şi a firmelor de audit, precum si a Declaraţiei anuale privind formarea profesională continua este acelasi cu termenul limita de raportare –  15 mai 2021.

Declaratiile se incarca in platforma ASPAAS in sectiunile special dedicate din cadrul contului.

Declaratiile transmise pe email sau depuse/transmise la sediul ASPAAS nu sunt luate in considerare.

tech-features-bg-2-1200x53